55-годишната Силвена Роу, която на моменти се държи като тийнейджърка,

...
55-годишната Силвена Роу, която на моменти се държи като тийнейджърка,
Коментари Харесай

Силвена Роу отново стана баба

55-годишната Силвена Роу, която на моменти се държи като тийнейджърка, изключително с голите си фотоси, в реалност е баба. Преди броени дни даже стана баба за повторно, а внучка й носи името Сенара Идън.

Тя даже сподели в обществените мрежи фотоси на новия член на фамилията си. На едната от тях Сенара е в компанията на по-голямата си сестра Иззела, която се роди преди две години, а на втората – в прегръдките на татко си. 

Силвена Роу не пропусна момента да се похвали с новата си форма, наблягайки, че дамите би трябвало да се грижат за себе си, с цел да бъдат здрави и почтени баби на внучетата си. Малко по-късно обаче тя смъкна фрагментите с децата от профила си, оставяйки единствено нейния фокус като по този начин и не стана ясна повода за това. 

По мотив новородената си внучка, Силвена Роу означи в обществената мрежа, че има единствено две, само че за сметка на това колосални достижения. Първото от тях, са двамата им „ невероятни сина “. Тя ги дефинира като „ тъкмо това, от което светът има потребност – мощни, алтруистични, почтени, загрижени и съпричастни… “. Като второ достижение тя показва „ моята България и взаимната любов “, допълвайки „ Завинаги, аз съм ваша! “.

След похвалата за новородената си внучка, Силвена Роу показва, че двете й внучки са най-чудесният и задоволителен подарък за родителите си – синът им Илън-Малколм и чудесната му брачна половинка Джизлен-Даниел. Тя им пожелава да бъдат мощни, живи и здрави, както и всичките им деца.

Силвена не пропуща да изясни и че животът е прекомерно къс, само че все пак хората го изгубвам, вместо да живеят пълноценно. 

Припомняме, че тя стана баба за пръв път преди две години. Внучка й Иззела се роди през лятото, само че новината се разчу едвам към средата на септември. Тогава гордата баба означи, че бебето е „ Лъв “-ица като нея, което издава, че е родена сред 23 юли и 23 август.  

Месеци наред кулинарната звезда не можа да види внучка си онлайн, защото пътуването й до Англия бе възпрепятствано от коронавирус рестриктивните мерки. Когато обаче това се случи, направи едно-две кулинарни интернет излъчвания, посредством които го показа на почитателите си.

Ако съдим по думите на Роу, второто й внуче би трябвало да е проплакало през предишния уикенд, само че не е изключено да са минали най-малко още няколко дни от щастливото събитие.
Повече от явно е, че родителите на двете й внучки не желаят да се написа за тях, още по-малко пък да ги демонстрират. На тази мисъл подухва и фактът, че Силвена Роу изтри фотосите им от профила си.
Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР