55-годишна жена е била брутално убита от мъжа си, съобщиха

...
55-годишна жена е била брутално убита от мъжа си, съобщиха
Коментари Харесай

Мъж уби жена си с дървен кол и опита да се обеси

55-годишна жена е била брутално убита от мъжа си, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 57-годишният принудител е умъртвил жертвата с помощна на дървен прът. С него той нанасял мощни удари на брачната половинка си в региона на главата. 

Инцидентът се е случил през вчерашния ден в с. Хлябово, общ. Тополовград.

Рано сутринта в полицията на града е получен сигнал от 34-годишен мъж от с. Българска поляна. Той съобщил за зародил скандал в парцел, намиращ се в землището на с. Хлябово в посока с. Орлов дол.

Пристигайки на място, служителите на реда и екип на Спешна здравна помощ откриват на входа на двора на посочения парцел 57-годишен мъж, легнал на земята със затруднено дишане. В непосредственост до него е открита мъртва 55-годишна жена с забележима рана на главата.

След диалог с 57-годишния мъж е открито, че е зародил скандал сред двамата и той е блъснал брачната половинка си с дървен прът по главата. Малко след удара дамата е издъхнала. 

Мъжът звъннал на сина си, уведомил го за случилото се, след което направил опит за самоубийство посредством обесване. 

Насилникът е арестуван за период до 72-часа с разпореждане на Oкръжна прокуратура Ямбол. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.

Очаквайте детайлности!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР