54% от българите се определят като хубави, а 72% от

...
54% от българите се определят като хубави, а 72% от
Коментари Харесай

„Галъп интернешънъл“: 54% от българите се определят като хубави

54% от българите се дефинират като хубави, а 72% от тях настояват, че са удовлетворени от себе си.

Данните са от проучване на „ Галъп интернешънъл “ за самочувствието, хубостта и полезностите, по поръчка на „ Жената през днешния ден “ и козметична компания.

Снимка: iStock

Близо 60% от интервюираните се съгласяват с изказванието, че за красивите сякаш всичко е по-лесно, само че единствено 23%, че русите хора са по-принцип по-хубави.

Една трета от българите се съгласяват с изказванието, че по-богатите хора наподобяват и по-красиви, само че две трети го отхвърлят.

Интелектът притегля – 72% от запитаните считат по този начин, като измежду висшистите процентът е по-висок.

Според 82% от интервюираните добротата приобщава, а увереността краси съгласно 79%. Артистичността е секси, мислят повече от половината от запитаните (красотата може да се изиграе).

Фитнесът става все по-голям – близо една трета дори считат, че е наложителен. 70% се съгласяват, че облеклата през днешния ден са прекомерно разголени.

Снимка: iStock

57% признават, че през днешния ден май е по-важно по какъв начин изглеждаш, а не какъв брой си интелигентен.

„ Накратко: все по-важно е да си хубав, само че и от ден на ден са пътищата към хубост. Защото щастливите хора наподобяват по-добре. Цели 86%, т.е. съвсем всички, могат да потвърдят. И няма особени демографски разлики в отговорите “, е изводът на „ Галъп интернешънъл “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР