54-годишната М.А. е привлечена като обвиняема от прокутратура за незаконното

...
54-годишната М.А. е привлечена като обвиняема от прокутратура за незаконното
Коментари Харесай

Митничарка опита да мине през „Капитан Андреево“ със скрита ливанка в колата си

54-годишната М.А. е привлечена като обвинена от прокутратура за н езаконното превеждане през граничния контролно-пропускателен пункт /ГКПП/ „ Капитан Андреево “ от Турция в България на ливанска гражданка .

На 29 август към 00:30 ч. на пункта дошъл лек автомобил , ръководен от обвинената. При инспекцията му чиновник на „ Гранична полиция “ открил, че сред предните и задните седалки, под огромна чанта, имало укрита жена с паспорт, само че без позволение за влизане в страната. Чужденката била гражданка на Ливан. Установено е, че М.А. е чиновник на Агенция „ Митници “, като при превеждането на непознатата гражданка през границата, тя не е била на работа .

Спрямо обвиняемята е взета мярка за неотклонение “гаранция “ и мярка за процесуална насила „ възбрана за овакантяване на рамките на България “. За закононарушението, в което е упрекната М.А, е планувано наказване „ отнемане от независимост “ от три до 10 години , санкция от 10 000 до 30 000 лв., както и конфискация на част или цялото имущество на дееца.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР