54-годишната американска актриса и певица Дженифър Лопес, която обикновено се

...
54-годишната американска актриса и певица Дженифър Лопес, която обикновено се
Коментари Харесай

Дженифър Лопес показа на папараците среден пръст

54-годишната американска актриса и певица Дженифър Лопес, която нормално се пробва да остане на върха на обществено място, също от време на време се разпада. Както пише Експрес, певицата си разреши прекалено много и това незабавно стана обществено притежание.

Докато посещаваше McDonald`s в Лос Анджелис с Бен Афлек, Лопес не изглеждаше доста щастлива. Когато видя папараците, тя не се сдържа и им сподели междинен пръст. В това време брачният партньор й, който беше отишъл да вземе поръчката, таман се върна до колата.



Това не е първият път, когато звездната двойка е видяна във верига заведения за хранене за бързо хранене. Всъщност те се връщаха няколко пъти през последната седмица за бургери и пържени картофи, последно с децата си.

Слуховете, че не всичко върви безпрепятствено в фамилията на Бен и Лопес, се носят безусловно от първите месеци след сватбата им. Дженифър неведнъж е укорявала мъжа си за киселото му изражение, а неотдавна изпадна в пълна ревност от някогашната му съпруга Дженифър Гарнър, с която артистът прекарва време, когато съпровождат някъде общите си деца.

Съвсем наскоро Бен още веднъж бе видян в компанията на Гарнър. Заведоха сина си дружно на баскетболен мач.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР