54-годишна жителка на британския град Милтън Кийнс е успяла да

...
54-годишна жителка на британския град Милтън Кийнс е успяла да
Коментари Харесай

Диета от 1985 г. помогна на 50-годишна жена да свали 68 килограма СНИМКИ

54-годишна жителка на английския град Милтън Кийнс е съумяла да смъкна 68 кг за три години с помощта на остаряла диета, която майка й спазвала преди доста години, оповестява "Мирър ".

Джули Бекхаус осъзнала, че би трябвало да отслабне след туристическо пътешестване до Гърция. „ Когато се видях на фотографиите след пътуването, просто не можах да се позная “, споделя тя.



След това дамата за първи път от доста години се премерила на кантара и открила, че тежи 158 кг. „ Толкова се срамих, че не споделих на никого за това “, спомня си тя.

Бекхаус решила да опита диетата, която помогнала на майка й през 1985 година. Тя изисква да се изяждат не повече от 230 грама протеин дневно, три порции въглехидрати, две чаени лъжички мазнини и две порции плодове, зеленчуците могат да се употребяват без ограничавания.



Освен това дамата се опитвала да бъде по-активна. Всеки работен ден тя ходела на 30-минутни разходки със брачна половинка си, а през почивните дни правела екскурзии до живописните хълмове Чилтърн покрай дома си. По-късно бягането било добавено към ходенето.



На всеки три месеца тежестта й намалявало с към шест кг. След близо три години диети и извършения, Бекхаус е достигнала 90 кг. „ Съжалявам единствено, че не направих това, преди да навърша 50 “, признава тя.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР