53-годишният Лари Рендъл от Тексас е един от поддръжниците на

...
53-годишният Лари Рендъл от Тексас е един от поддръжниците на
Коментари Харесай

Арестуваха един от нахлулите в Капитолия, след като бившата му съпруга го издала на ФБР

53-годишният Лари Рендъл от Тексас е един от поддръжниците на Доналд Тръмп, които на 6 януари нахлуха в американския парламент, с цел да осуетят узаконяването на изборните резултати и оповестяването на Джо Байдън за новия президент на Съединени американски щати.

Не е ясно по кое време Лари Рендъл щеше да бъде разпознат и задържан от силите на реда, тъй като за тази задача те получиха помощ от някогашната му брачна половинка.

След 18 години брак на нея не й е било мъчно да разпознае по новините мъжа със зелена каска и бронирана жилетка, влезнал в Народното събрание без покана. Тя се обадила на ФБР, които в неделя арестували Лари в Тексас – оповестява Ен Би Си от Далас.

От документите за ареста излиза наяве, че най-малко още един човек е разпознал метежника, само че не се прецизира кой е той.

Лари Рендъл е работил във военната индустрия. В събота той е признал пред „ Ню Йоркър “, че точно той е на фотосите от Сената. В изявление за списанието Лари удостоверява своята убеденост, че на изборите за президент има доста измами.

„ Президентът Тръмп помоли своите поддръжници да го поддържат и по тази причина отидох във Вашингтон. Почувствах, че е значимо, тъй като доста обичам тази страна “ – споделя 53-годишният Лари Рендъл пред „ Ню Йоркър “.

В съда го чакат две обвинявания – за влизане в охранявана постройка без позволение и за причиняване на вълнения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР