53-годишната Клаудия Шифър показа зашеметяващата си фигура в шарени бикини,

...
53-годишната Клаудия Шифър показа зашеметяващата си фигура в шарени бикини,
Коментари Харесай

53-годишната Клаудия Шифър отпразнува рождения си ден по бикини ВИДЕО

53-годишната Клаудия Шифър сподели зашеметяващата си фигура в шарени бикини, до момента в който празнуваше рождения си ден по време на отмора в Гърция. 

Клаудия Шифър изглеждаше сензационно в неделя, като показа доста зашеметяващи фотоси от празнуването на рождения си ден в Гърция. 53-годишният супермодел сподели невероятната си фигура в бикини с шарки в синьо и алено, пише Daily Mail. Тя показа и сладко видео на пеперуда, кацаща на ръката й.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Клаудия Шифър

Тя разгласява и своя фотография, на която театралничи до златни балони, съставляващи думите „ Честит рожден ден “, и фотография на торта за рожден ден с шоколадова глазура.

В надписа към фотосите Клаудия Шифър загатва някой специфичен, който е пристигнал да я поздрави.

„ Почивка в гръцкия парадайс, със специфичен другар, който пристигна да ми честити рождения ден “, написа супермоделът.

Припомняме, по-рано тя сподели, че ще остарее " естествено " и загатна, че не изпитва " злоба или ревнивост " към младите модели.

Тя сподели на Elle UK: „ Получих доста страхотни похвали по мое време. Но по-късно отиваш на идващия стадий и продължаваш напред. Не е нужно да те назовават ​​красива до края на живота ти. За мен е естествено. “ - отдалечете се, не завиждайте и не ревнувайте.

Супермоделът също по този начин означи, че в случай че имаше " вълшебно хапче ", което да й разреши да наподобява на 20 години, тя не би го употребила.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Клаудия Шифър в младостта си

Клаудия, която беше един от супермоделите на 90-те години на предишния век, призна, че работата й е разрешила на първо място да " излезе от черупката си ", тъй като е била доста срамежливо момиче.

" Сигурно бих избрал работа, в която можеш да си на назад във времето, в банка или зад кулисите. Моделството беше моята терапия. Научих се да поддържам връзка ", призна Шифър.

Припомняме, че Клаудия Шифър към този момент е омъжена за режисьора Матю Вон, за който се омъжи през 2002 година

Германският супермодел и 52-годишният британски режисьор имат наследник, 20-годишния Каспар, и две дъщери, Клемънтайн, на 18, и Козима, на 12.

Двойката се срещна за първи път на вечеря в Лос Анджелис, до момента в който тя към момента беше сгодена за магьосника Дейвид Копърфийлд.

През 2002 година двойката замени обети на обилна женитба в замъка Скибо в Шотландия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР