53-годишната Жаклин Муро, активистка на протестното движение на , композитор

...
53-годишната Жаклин Муро, активистка на протестното движение на , композитор
Коментари Харесай

Кандидат за президент на Франция става активистка от жълтите жилетки

53-годишната Жаклин Муро, активистка на протестното придвижване на " ", композитор и бизнесмен, има намерение да се кандидатира за президентския пост във Франция през 2022 година , се показва в писмото й, публикувано в понеделник в обществените мрежи, оповестява БГНЕС. „ Поради общата обстановка във Франция, след деликатно обсъждане, взех решение да вземам участие в президентските избори през 2022 година, с цел да съставлявам елементарните хора, споделя Моро.„ Целта ми е да върна думата на тези, които са били лишени от нея за дълго време. хора ".
В коментар за „ Франс Прес “ Муро съобщи, че остава ангажирана с ненасилственото придвижване на жълтите жилетки , като осъжда безредиците, станали по време на многочислените митинги на придвижването. Акцията на " жълтите жилетки " стартира във Франция на 17.11.18 година Първоначално те се организираха всяка събота в символ на митинг против нарастването на цената на автомобилното гориво. Ето за какво отразяващите жълти жилетки на автомобилистите са се трансформирали в „ униформата “ на придвижването. Според уредниците първата акция е събрала 282 хиляди участници. В допълнение към решаването на социално-икономически проблеми, придвижването с течение на времето стартира да предявява и политически искания към управляващите.
 Парижката полиция забрани проява на жълтите жилетки Парижката полиция забрани проява на " жълтите жилетки "
Парижката полиция забрани планувана за уикенда проява на " жълтите жилетки ". Властите мотивираха решението си с аргумента, че прот...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР