52-годишният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров е кандидатът

...
52-годишният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров е кандидатът
Коментари Харесай

БСП в Казанлък издигна капитан Стоян Петров за кандидат-кмет

52-годишният капитан III сан о.р. инж. Стоян Петров е претендентът за кмет на община Казанлък от Българска социалистическа партия.

Това реши единомислещо общинската конференция на социалистите на 9-ти септември, която одобри акцентите за ръководството на Казанлък. „ Да бъде прекъснато опълчването – власт - жители, власт - бизнес, власт - партии и неправителствени структури. Да се сътвори цялостна бистрота на общинските средства и на общинската благосъстоятелност. Да бъде спрян административният рекет над компании и жители.”, към това прикани безпартийният претендент за кмет, който е и лидер на листата с общински съветници.

„ Доказали сме в годините, че Българска социалистическа партия е очакване и притежател на хрумвания за по-добър живот на хората, потвърдили сме своята неотстъпчивост към користните тласъци и непрозрачното разходване на общински пари, както и че сме обществено чувствителни към образованието, опазването на здравето, публичния ред и сигурността”, акцентира ръководителят на БСП-Казанлък Румяна Друмева – втора в листата с претенденти за общински съветници. В предизборната акция ще се включи и националният представител от Казанлък Донка Симеонова.

Делегатите дадоха висока оценка на представителите на Българска социалистическа партия в локалния парламент в мандат 2015г. – 2019г. и гласоподаваха още веднъж да са част от локалната законодателна власт в Казанлък. Доверие бе обещано и на нови лица специалисти в разнообразни области, една трета в листата ще са представители на гражданската квота, чиито имена до дни ще утвърди Общинският съвет. Приета бе и Визия за община Казанлък.

Конференцията гласоподава единомислещо и претендентите за кметове на Розово – Валентина Лазарова, на Горно Черковище – Даниел Кръстев, на Кънчево – Димитър Нов, Овощник – Иван Колев, на Копринка – Иван Писков, на Ръжена Ивайло Георгиев, Крън – Иван Иванов, Дунавци – Лалка Тодорова и за Шейново – Петър Добрев. За останалите обитаеми места Българска социалистическа партия ще разгласи скоро своите номинации, оповестиха от пресцентъра на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР