52-годишната българка Даниела Тодорова-Бесарбова, която работи като зъболекар в Глостършър,

...
52-годишната българка Даниела Тодорова-Бесарбова, която работи като зъболекар в Глостършър,
Коментари Харесай

Омъжена българска зъболекарка лудна от любов по своя колежка лекарка в Англия

52-годишната българка Даниела Тодорова-Бесарбова, която работи като ортодонт в Глостършър, Югозападна Англия, тормозела своя колежка лекарка, като й отправяла неприлични оферти и желала да й бъде държанка, пише „Дейли Мейл“.

Българката не се призна за отговорна пред локалния съд и отрекла да е преследвала лекарката.

Стоматоложката е омъжена и в никакъв случай преди не е имала интимни връзки с жена, само че била захласната от своята колежка. Мъките на лекарката траяли 22 месеца – от месец декември 2015 година до септември предходната година – като се изключи че преследвала колежката си, Даниела се преместила да живее в непосредствена непосредственост до „ жертвата си “. При ареста в компютъра на българката били открити фотоси на лекарката.

Съдебният развой е трябвало да стартира през вчерашния ден, само че в последния миг прокуратурата е предложила да не се пристъпва към дело, в случай че Даниела се съгласи да не приближава и безпокои повече жертвата си, което обвинената е приела.

В началото взаимоотношенията сред двете лекарки били чисто професионални, до момента в който един ден българката поканила на среща своята колежка. След отвод, последвала покана за другарство и известия във фейсбук.
 Българката Даниела Тодорова - Бесарбова. Факсимиле от Дейли мейл. Българката Даниела Тодорова – Бесарбова. Факсимиле от Дейли мейл.
През април 2016 година Даниела даже декларирала, че ще се върне в България, с цел да се разведе със брачна половинка си. Зъболекарката отправяла персонални въпроси към своята колежка, питала я дали била щастлива. Поканила я наново на среща, само че още веднъж получила отвод. В любовно писмо до жертвата си българката написала, че е поискала единодушие за бракоразвод от мъжа си и че до три месеца ще бъде свободна. „ Ще те очаквам “, написала влюбената зъболекарка.

„ Ти си единственият човек, с който съм желала да прекарам живота си, в никакъв случай преди не съм била влюбена в жена “, написа още в обяснението. Лекарката изрично декларирала, че не желае да има контакт с обвинената, което разстроило Даниела, заявявайки, че това ще й разбие сърцето.

Лекарката се чувствала смутена от обстоятелството, че нейна колежка я преследвала, това се отразило на работата й и със брачна половинка й подхванали спомагателни ограничения в обществените мрежи, като лимитирали достъпа до акаунта на българката.

„ Чудя се дали би трябвало да бъде по-малко налична и открита към хората, в сравнение с съм. Не имам вяра, че тази жена ще спре да ме преследва “, съобщи в съда жертвата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР