52-годишна жителка на село Доктор Йосифово е шофирала под въздействието

...
52-годишна жителка на село Доктор Йосифово е шофирала под въздействието
Коментари Харесай

Леля от село кара друсана. Опита се да осуети проверка

52-годишна жителка на село Доктор Йосифово е карала под въздействието на опиати.

На 7 октомври към 00,30 ч. в монтанското село чиновници на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР Монтана спрели за инспекция лек автомобил „ Пежо 206 “ с монтанска регистрация. Зад кормилото била вуйна, която се оказала локална.

При инспекцията дамата отказала да извърши полицейските разпоредби и се пробвала да осуети инспекцията. Нарушителката е съпроводена до районно управление (на МВР) Монтана, където й е изработен тест за приложимост на наркотични субстанции с drugtest. Той е отчел позитивна проба за амфетамин. По случая е формирано бързо произвеждане по член 343б алинея 3 от Наказателен кодекс.

Полицията е задържала и различен лидер, седнал зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции в област Монтана. Нарушителят е открит при полицейска инспекция в Лом.

На 6 октомври към 21,58 ч. на ул. „ Бозвели “ в гр. Лом е спрян за инспекция от чиновници на пътен надзор лек автомобил “Фолксваген Голф ” с монтанска регистрация, благосъстоятелност и ръководен от 20-годишен гражданин на ломското село Долни Цибър. При осъществената спомагателна инспекция на лидера за приложимост на наркотични субстанции с drugtest е регистрирано, че лидерът е под въздействието на амфетамин. На нарушителя са формирани два акт по ЗДвП.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР