52-годишен бивш военен, а сега таксиметров шофьор, простреля крадеца Фари

...
52-годишен бивш военен, а сега таксиметров шофьор, простреля крадеца Фари
Коментари Харесай

Бивш военен простреля крадеца Фари след грабеж в такси

52-годишен някогашен боен, а в този момент таксиметров водач, простреля крадеца Фари на 20-ина метра от полицията във Видин. Куршумът влезнал и излязъл пред бедрото на 49-годишния мъж, остарял познайник на Министерство на вътрешните работи. Той обаче не бил приет в болница в болница, а единствено бил прегледан и превързан, защото няма наранена кост.

Според Министерство на вътрешните работи до изстрела се стигнало, откакто Фари и синът му нападнали водача в таксито му и той станал жертва на обир. Бившият боен разказал, че клиентите го наели в събота вечерта да ги откара на адрес. Като стигнали до централната ул. “Симеон Велики " към 20,05 ч единият го блъснал в лицето, разрушил му зъбите и взел оборотните пари на таксито - сред 30 и 50 лева После клиентите изскочили от купето. Като видял, че ще се измъкнат в тъмното някогашният боен извадил законния си “Макаров " и стрелял, насочвайки оръжието към земята.

Свидетели на нападението и изстрела няма. Фари и синът му - на 19 година, са хванати след малко търсене от полицията. Те и водачът давали противоположни пояснения за случилото се. Фари и младежът твърдели, че не са удряли водача и не са взели нищо, а той, че са го нападнали без мотив поради парите.

Бившият боен е предал непринудено оръжието си в районното. При оглед е открита и конфискувана 9-милиметрова гилза. Заведено е следствено дело, което ще се следи от Окръжната прокуратура във Видин.

Тепърва тя ще преценя кой от тримата споделя истината. При ареста в джобовете на Фари са открити към 25 лева на монети. Той и синът му са прибрани за 24 ч в ареста. От двамата единствено бащата е осъждан за обири. Според Министерство на вътрешните работи синът му също е престъпно проявен, само че от прокуратурата прецизираха, че е с чисто досие.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР