512 водачи са санкционирани за шофиране с превишена скорост, трима

...
512 водачи са санкционирани за шофиране с превишена скорост, трима
Коментари Харесай

512 шофьори са санкционирани за шофиране с превишена скорост

512 водачи са глобени за шофиране с превишена скорост, трима за приложимост на алкохол, двама след приложимост на опиати. Връчени са 31 електронни фиша, оповестява Българска национална телевизия.
 306 нарушавания на пътя откриха при спецакцията, в която взе участие и хеликоптер  Хеликоптер и цивилни коли дебнат за извършители на пътя
Операцията продължава и през днешния ден с акцент към транспортните средства, които се връщат от морето към вътрешността на страната.

Продължаваме със същото движение, в обедните и ранните следобедни часове ще започваме да насищаме инфраструктурата от републиканската пътна мрежа с екипи на " Пътна полиция ", тъй като в следобедните часове ще стартира натоварен трафик в посока София и огромните градове. Ще бъде употребен целият разполагаем механически и човешки запас на пътна полиция, в това число и цивилни коли, които ще следят придвижването, хеликоптерът на Гранична полиция също ще продължи присъединяване си в тази профилирана интервенция, сподели контрольор Петър Соколов от Групово дело " Национална полиция ".

От 14:00 до 20:00 часа през днешния ден е неразрешено придвижването на тежкотоварни коли по главните пътни артерии в страната. От " Пътна полиция " предизвестяват, че след 20:00 часа има огромна възможност тук-там да се образуват огромни колони от ТИР-ове.

Продължават засилените инспекции по главните пътни посоки на страната, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Този път фокусът ще бъде ориентиран към потока, тръгващ от морските селища и отправящ се към огромните градове. Екипите ще наблюдават с цялата налична техника за съблюдаване на скоростните режими, ще има засилени инспекции за приложимост от водачите на алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и да не се позволява придвижване на неправоспособни водачи и придвижване в спешната лента на автомагистралите.

„ Днес републиканската пътна мрежа ще бъде наситена с екипи от обедните часове, когато се чака засилен трафик от морето в посока София и огромните градове. До момента, главните нарушавания, които се откриват са за скорост ", съобщи Петър Соколов, представен от Министерство на вътрешните работи.

В интервенцията през днешния ден, с изключение на чиновници на Пътна полиция, ще се включат и техни сътрудници от Криминална полиция и от секторите за надзор на общоопасните средства. Предвидено е по пътищата да има и цивилни патрули. Контрол ще се реализира и от въздуха с хеликоптера на ГДГП.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР