51-годишният строителен работник Фаредин е мъжът от Тервел, когото властите

...
51-годишният строителен работник Фаредин е мъжът от Тервел, когото властите
Коментари Харесай

Трагедията в Тервел: 51-годишен убил съпругата си с камъни и...

51-годишният строителен служащ Фаредин е мъжът от Тервел, който управляващите търсят за гибелта на някогашната му брачна половинка Айше, заяви „ Пронюз ".

Фаредин и Айше били разведени, тя извадила ограничаваща заповед, която забранявала на мъжа да наближава дома на някогашната си. Той обаче неведнъж я нарушавал. Съседи споделят, че в основата на убийството е ревността, която мъжът изпитвал към Айше.

Убил я с камъни и избягал. Полицията го търси, завардени са всички подстъпи към региона и се ревизират колите.

Двамата имат две деца. Дъщеря им е женена и живее в чужбина. Синът е възпитаник в учебното заведение в Тервел, тренира футбол.

Окръжната прокуратура - Добрич и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи търсят обвинения Фаредин Мемиш Ахмед за осъщественото грубо ликвидиране тази заран, оповестяват от Апелативната прокуратура.

Жертвата на тежкото закононарушение е на 45 години и е някогашна брачна половинка на обвинения. Тялото й е открито рано тази заран на улица в града. При огледа, по него са открити голям брой травматични увреждани. Назначена е съдебно–медицинска експертиза, обяснява се точната причина за гибелта на дамата.

Разследването по случая продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Добрич и се прави от чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Свързани вести Жестоко ликвидиране на жена потресе Тервел, полиция заварди входовете на града
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР