51-годишният Марк Уолбърг оглавява актьорския състав на предстоящия филм The

...
51-годишният Марк Уолбърг оглавява актьорския състав на предстоящия филм The
Коментари Харесай

Марк Уолбърг е звезда в екшън-комедия

51-годишният Марк Уолбърг оглавява актьорския състав на идния филм " The Family Plan ", разказващ за " татко от предградията, който би трябвало да се изнесе със фамилията си на тичешком, когато предишното му го настига ".

Звездата от " Instant Family " ще бъде и продуцент дружно със Стивън Левинсън за Municipal Pictures, дружно с Дейвид Елисън, Дана Голдбърг и Дон Грейнджър от Skydance, оповестява Deadline.

Филмът е част от многогодишно партньорство сред Apple Original Films и Skydance Media.

Саймън Селън Джоунс е режисьор на кино лентата, а Уолбърг скоро работи под негово управление в идния авантюристичен филм " Крал Артур ".

Сред последните филми на заетата звезда са блокбъстърът " Uncharted " с Том Холанд и " Отец Стю ".

След това той се причислява към Кевин Харт в комедията на Netflix " Me Time ".

Уолбърг е една от най-скъпоплатените звезди във филмовия бизнес, само че не възнамерява да остане в него вечно.

Запитан по кое време възнамерява да остави Холивуд зад тила си, той отговори: " По-скоро рано, в сравнение с късно, евентуално ".

Говорейки за метода си към бъдещите планове, Уолбърг изяснява: " Трябва да е нещо особено, с цел да ме накара в действителност да напусна дома си, да му обърна тил, тъй като това е най-голямата жертва при правенето на филми. "

Той се концентрира върху планове, които " оказват помощ на хората ".

Уолбърг добави: " Чувствам, че това е началото на нова глава за мен в смисъл, че в този момент правенето на сходни неща - с същинско наличие - може да помогне на хората. Определено желая да се съсредоточа върху това да върша повече в тази тенденция. Не бих споделил безусловно, че е значимо единствено наличието, само че да става въпрос за неща, които ще оказват помощ на хората. Така че, уповавам се, този филм ще отвори път освен за мен, само че и за доста други хора в Холивуд да работят върху продукции с по-смислено наличие "./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР