51-годишният Любен Славчев, криминалнопроявен и осъждан, 46-годишният Георги Кременлиев от

...
51-годишният Любен Славчев, криминалнопроявен и осъждан, 46-годишният Георги Кременлиев от
Коментари Харесай

След зверски бой в гърменското село Балдево: Ето кои са тримата ранени с нож от зетя на Н. Чакардъкова

51-годишният Любен Славчев, криминалнопроявен и осъждан, 46-годишният Георги Кременлиев от Гърмен, и Кирил Партулов от Благоевград са ранените с нож в кървавия пердах в гърменското село Балдево, за който съобщихме по рано през днешния ден. Славчев е с порезна рана в региона на подмишницата, Кременлиев е с рана на бедрото, а Партулов има рана в дясната си ръка. Това е резултатът от дейностите на Симеон Бакалов, шурей на певицата Николина Чакардъкова.

Припомняме, че към среднощ в събота против неделя Бакалов и негов другар Илия Карпатов пристигнали в заведение в центъра на село Балдево и влезнали в спор с локалните. За броени минути абсурдът прераснал в всеобщ пердах, при който Бакалов извадил нож и го размахвал слепешката, ранил тримата си съперници и дружно с Карпатов избягали от мястото на случая.

След часове са арестувани, а тримата ранени са настанени в хирургичното поделение на гоцеделчевската болница. Според осведомени повода за сканадала е злополука, която Бакалов предизвикал преди към 2 седмица в същото село.
П. Петров


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР