51 души от общото събрание на Медицинския факултет са гласували

...
51 души от общото събрание на Медицинския факултет са гласували
Коментари Харесай

Собственикът на мезонета в правителствена болница пак стана декан на Медицинския факултет в СУ

51 души от общото заседание на Медицинския факултет са дали своят вот със “за ”. “Против ” са били едвам 9, а “въздържал се ” - 20 души. 

 

Проф. Спасов към този момент е бил декан на Медицинския факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски “ до 2019 година Той беше уволнен като началник на държавната болница след разкритията за осъществени противозаконни трансплантации. През октомври предходната година стана ясно, че ще се кандидатира още веднъж за деканския пост. 

 

Сагата с фамозния апартамент с джакузи и сауна в болница “Лозенец ”, който е благосъстоятелност на проф. Спасов и се намира над операционните зали, получи нов подтик предишния месец, когато прокуратурата реши да се занимае със случая. За него обаче ФрогНюз заяви още предходната година. 

 

" Това не е апартамент, а кабинет с помощни пространства, в който има и място за отмора и възобновяване, което съм употребил за релакс, когато съм оперирал по 15 часа в денонощието ", изясни Спасов за първокласния парцел и дефинира възраждането на случая като акция против избирането му за декан. 

 

Междувременно от Софийска градска прокуратура оповестиха, че организират " детайлно следствие, в границите на което се употребяват инструментите на интернационалната правна помощ. Изпратени са две молби за интернационална правна помощ и една европейска заповед за следствие. Към момента не е получен отговор на едната от двете молби, към момента няма повдигнати обвинявания ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР