5000 лв. за Живанши хвърли жената на премиера Линда Петкова.

...
5000 лв. за Живанши хвърли жената на премиера Линда Петкова.
Коментари Харесай

БАРОВКА: Линда Петкова се фръцка с чанта за 5 бона, премиершата брои и 250 лв. за прическа

5000 лева за " Живанши " хвърли дамата на премиера Линда Петкова. С придобивката си тя побърза да се похвали в профила си във Facebook.

Тя си е купила топмоделът на марката - " Антигона ". Модното знамение се харчи в онлайл бутиците по 4700 лева (2400 евро), написа столичен седмичник.

Симпатизанти на групировката на мъжа й се втурнаха да я пазят в обществените мрежи. Те акцентират обстоятелството, че с приходите на мъжа й, тя може да си разреши и за 10 000 лева Друг обаче е въпросът до каква степен такива разходи са удачни, изключително във времена на рецесия, галопиращи цени на питателните артикули и непрестанно растяща инфлация.
свързани новини63257на 10.01.2022
Любопитен е фактът, че сладкарката Линда си разрешава за първи път да парадира с финансовите благоприятни условия на брачна половинка на пробиотичен магнат и министър председател.

Малцина са тези, които знаят, че Линда въобще не е от спестовните. Още преди брачният партньор й да стане министър председател, тя хвърляла постоянно по стотачка за в първокласен столичен фризьорско салон. Последната й аудиенция там обаче й е коствало 250 лева, показват осведомени. Причината - канадката решила да смени цвета на косата си и да излезе от салона с няколко тона по-тъмно русо и да смени прическата си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР