500 безплатни детски дистанционни EON Kids ще получат първите потребители

...
500 безплатни детски дистанционни EON Kids ще получат първите потребители
Коментари Харесай

Vivacom раздава 500 изключително атрактивни детски дистанционни EON Kids

500 безвъзмездни детски отдалечени EON Kids ще получат първите консуматори на Vivacom, които основат детски профил в новаторската EON платформа. За да завоюват премията, клиентите на EON би трябвало просто да основат профил на детето си до 22 май и да се записват за присъединяване в особено основаната форма на уеб страницата в секцията „ EON за деца “.

Първите 500 клиента, изпълнили всички условия, ще получат страхотната премия - извънредно мечтаното детско отдалечено EON Kids.

Дистанционното е доста интуитивно, с неповторим и атрактивен дизайн, а размерът и формата му са проектирани по този начин, че да пасва идеално в ръката на детето. Чрез него децата могат да ръководят елементарно и комфортно своя профил и да се любуват на обичаното си наличие в занимателна и предпазена среда.

Детският профил обезпечава достъп до телевизионни канали и видео наличие в EON Видеотека, особено подбрани съгласно възрастта на дребните фенове. Платформата интуитивно учи кои са обичаните герои и филми на детето и какво обича да гледа и му предлага наличие, напълно съобразено с неговия интерес.

С EON Kids най-малките членове на фамилията могат да търсят наличие и по анимационни герои: когато изберат фотографията на обичания си воин се демонстрира цялото наличие с него в EON Видеотека. Така децата могат да гледат наличие от 3 категории - Филми, Сериали и Анимационни, а също и да се забавляват с ТВ Архив до 7 дни на обичаните си телевизионни канали.

С помощта на неповторимото детско отдалечено те могат елементарно и бързо да ръководят единствено своя профил, което ги пази от неуместно наличие отвън тяхната безвредна среда.

EON е новата епоха в малкия екран и домашния интернет, предлагана от Vivacom. Пакетите EON съчетават супер бърз интернет и напълно нова телевизионна платформа с изключителни функционалности, измежду които до ТВ Архив до 7 дни на повече от 200 канала и един от най-големите каталози с видео наличие в EON Видеотека - над 10 000 заглавия, които непрестанно се обновяват.

В пакета са включени EON правоприемник (STB), приложение EON Smart TV за тв приемник и EON мобилно приложение, което разрешава на потребителите да гледат цялото наличие на всички места, когато и да е и на всяко устройство - смарт телефон, таблет или компютър, с идентичен интерфейс и бърза и лесна навигацията.

Пълните правила на акцията можете да намерите тук:
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Англия, наши дни: - Скъпи, какъв чай ще пиеш? Зелен или черен? - Черен, скъпа, апелирам... - Скъпи, не мислиш ли, че това е проява… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗапочва нова профилирана полицейска интервенция в цялата страна по линия на RoadpolИздадените от 1 до 6 май, в това число, хартиени предписания, се извършват по досегашния редПо неофициална информация жилището е населявано от женаОт сдружението излязоха с позиция след свадите в комисията по проверка на управлениетоХората могат да излизат от домовете си единствено за покупки и за работа. Но това не се отнася за туриститеСпоред Харалан Александров електоратът на Трифонов чака той да е катализатор на промянатаСпоред статистически данни към 75% от хората имат дефицит на лутеинМоже ли да се смени гума за броени минути на 50 метра височинаВ Noble Jump - 21 ще вземат участие над 4000 военнослужещи от 12 страниБързата реакция на огнеборците е предотвратила по-сериозен инцидентКои ограничавания ще отпаднат и откогаНяма никакво подозрение, че всичките 99 бройки на тази златна версия на Tesla Model S Plaid ще бъдат продадени, само че това не значи, че автомобилът не наподобява безнравствен.Поставените ваксини досега са общо 938 064Въпреки това болшинството ги употребяват всекидневноНяма връзка с телефона на икономистаИндия записва през днешния ден за следващ ден над 4000 умряли от коронавирусната инфекцияОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР