50% от проверените по време на 12-часова полицейска акция в

...
50% от проверените по време на 12-часова полицейска акция в
Коментари Харесай

50% от проверените по време акция в Асеновград шофьори са неизрядни

50% от тестваните по време на 12-часова полицейска акция в Асеновград водачи са неизрядни. Точно 39 водачи са хванати в нарушаване и санкционирани, единствено за ден в Асеновградско.
Други седем извършители с по-леки прегрешения са се разминали със забележка. Това сочат данни, след профилираната полицейска интервенция, която бе извършена на територия на общините Асеновград и Садово. Проверени са 41 моторни транспортни средства и документите на 80 души.
От тях е инспектирана изрядността на 26 водачи на мотоциклети и мотопеди. Съставени са общо 22 акта за административно нарушаване и още 17 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
Шофьорите са санкционирани за това, че не са употребили защитен колан, не са присъединили светлините на автомобила си или е установена техническа нередовност на транспортното средство. Друго постоянно срещано нарушаване измежду хванатите водачи е шофиране без удостоверение за ръководство на автомобил. Санкционираните извършители са от всички възрастови групи. В случай, че санкционираният не е склонен със формирания му акт или фиш, може да бъде подадено документално несъгласие до Началника на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Асеновград, или надлежно – в Садово.
А в случай че жалбата остане без почитание издаденото наказателно разпореждане може да бъде обжалвано пред способния Съд в избран период. Междувременно, през интервала от началото на 2018 година до сегашния миг са глобени 165 водачи на транспортни средства, теглени от животинска двигателна сила (каруци). Наложените наказания са в размер на 30 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР