5-те опасности, които дебнат в първата безлунна“ нощ на новата

...
5-те опасности, които дебнат в първата безлунна“ нощ на новата
Коментари Харесай

Новолуние 21.01.2023 г.: Пълно зануляване и големи възможности

 5-те рискове, които дебнат в първата „ безлунна “ нощ на новата година

Януарското Новолуние във Водолей приканва хората да се откажат от редица рутинни действия.

На 21 януари 2023 година дискът на Луната ще изчезне изцяло от небето и ще стартира първото съдбоносно зимно Новолуние. То ще премине под егидата на зодиакалното съзвездие Водолей и лунният диск ще доближи 0% осветеност малко преди среднощ.

Не е загадка, че Новолунието е интервал на заплаха, високо равнище на нервно и духовно напрежение, затова през подобен интервал, най-малко ден преди и ден след събитието, е значимо да се съблюдават няколко значими забрани, които ще ви разрешат да не се сблъскате ненадейно с проблеми и неприятности.

5 рискове от януарското новолуние – какво да не вършим през този интервал, с цел да не си навлечем проблеми:

В този ден не би трябвало да вършиме покупки, тъй като всички закупени неща ще се окажат или ненужни, или грозни, несъответствуващи, с неприятно качество – всичко ще докара до отчаяние от покупката.

Не се принуждавайте да вършиме нещо посредством мощ, не трябва да се безпокоите и суетите – вследствие на това нищо, даже най-лесното нещо, няма да ви донесе никакъв резултат.

Не бива да се карате, да изяснявате връзките си в Новолуние – защото през този интервал хората са чувствителни и усещат физически крах, всевъзможни конфликтни обстановки могат да доведат до съществени и тъжни последствия.

През този интервал не си коства да се занимавате с растения, да се грижите за тях, да пресаждате, да засаждате нещо, да наторявате и даже да поливате – това, което е отгледано с труд, ще почине и изсъхне.

Не би трябвало да планирате дълги направления, дълги пътувания, интензивно развлечение за този ден – пътувания, нови прекарвания, колкото и дълго чакани да са те, доста бързо ще ви изтощят и ще ви лишат от наслаждение.

 

Какво можете да вършиме в това Новолуние

Смисълът и задачата на Новолунието е да ни даде опция да вземем живота си в свои ръце и да реализираме мечтаното. И по този начин, какво може и би трябвало да се направи в Новолунието през януари 2023 година:

правете проекти за идващия месец;
решавайте разнообразни организационни въпроси;
правете благотворителна дейност;
решаване на въпроси, свързани с недвижими имоти;
отървете се от неприятните привички с наднормено тегло;
прощавайте обиди – това ще форсира осъществяването на вашите проекти.

И не забравяйте, че Новолунието е идеалното време да си пожелаете нещо.

Пазете се!

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР