5 офицера са заявили, че ще напуснат флота, след като

...
5 офицера са заявили, че ще напуснат флота, след като
Коментари Харесай

Подводница остана без командващ екипаж заради връзки на борда

5 офицера са декларирали, че ще изоставен флота, откакто интимната им връзка с сътрудници се е разкрила. Вторият в командването на HMS Vigilant, подводница натоварена с ракети "Тризъбец ", е изгубил всички армейски почести и всичко това поради интимни връзки с жена в неговия екип.

След щателна инспекция се оказало, че има още няколко души, които ръководят подводницата като семейство.

Според разпоредбите на кралската флота, сходни взаимоотношения могат напълно умерено да слагат в риск цялото командване.

От друга страна би трябвало да разберете моряците, през целия ден населяват една капсула, не могат да гледат Brazzers и всяка една жена стартира да се трансформира в морска сирена, когато минат 1-2 седмици.

Междувременно стана ясно, че подводницата ще си търси нов командващ екипаж, откакто остарелият предстои на следствие. Не е ясно къде ще се изпращат CV-тата, но с сходна политика на обвързване е повече от ясно, че претендентите ще бъдат сложен избор. Друг е въпросът по какъв начин е допустима сходна фамилиарност, откакто всички са наблъскани като в курник и на практика би трябвало да спиш в торпедното поделение, с цел да не ти стъпва никой по главата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР