5. Може би в момента си разорен. Вероятно си изгубил

...
5. Може би в момента си разорен. Вероятно си изгубил
Коментари Харесай

Когато си самотен, когато си изгубил вяра, когато чувстваш, че потъваш…

5. Може би сега си опустошен. Вероятно си изгубил работата си или безценен на сърцето ти човек. Навярно си болен. И си казваш: „ Просто не знам какво да върша “. Първото, което би трябвало да сториш, е да приемеш обстановката, в която се намираш. Като начало е нужно да се помириш с нея и едвам тогава ще можеш да преобърнеш хода на събитията. Остави настрани виновността и всичките въпроси „ ами в случай че “. Развитието е резултат на приемане.

6. За да започнеш нов живот, няма по-добро място от това, на което се намираш в този миг.

7. Всичко, което можете да извършите през днешния ден, е да изживеете колкото се може по-добре времето, до момента в който легнете да спите. А мислите за на следващия ден, ги оставете за на следващия ден.

8. Животът е огледало – получаваш извън това, което изпитваш от вътрешната страна – ето за какво е невероятно да подредиш живота си извън във вътрешността. Ако хората на улицата те гледат намусено, методът не е да минеш по друга улица! Ако сътрудниците не те почитат, промяната на работата няма да реши казуса.

9. Всеки човек в живота ви е преподавател. И не е наложително да го харесвате, с цел да ви научи на нещо потребно.

10. Всички опити да упрекваме някого в нещо е загуба на време. Може да накараш някого да се почувства отговорен, само че с това няма да промениш събитията, които те вършат трагичен.

11. Искаш да живееш щастливо? Тогава незабавно вземи решение: Никой с нищо не ми е задължен. Ако някой ми даде нещо, това е бонус.

12. Най-сложното в живота е да цениш всичко и да не бъдеш завързан към нищо.

13. Щастливите хора не са щастливи, тъй като са постигнали триумф в живота. Те реализират триумф в живота, тъй като са щастливи.

14. Твоят живот е серия от нужни уроци, последващи един след различен в идеална поредност. Това е най-хубавият метод, гарантиращ оптимално душевно успокоение.

15. И с физическата, и с душевната болежка е едно и също: ще боли, до момента в който продължаваш да мислиш и да действаш както досега.

16. Ако нервничим във връзка работата и връзките си с някого, рано или късно ще останем и без работа и без връзки. Ако се тормозим да приказваме за пари или ги считаме за нещо неприлично, ще останем и без пари. Излишните прекарвания постоянно водят до това, че животът изпраща източника на безпокойствие колкото се може по-далече от нас. За да получиш мечтаното, би трябвало на първо място да се научиш да не му придаваш прекомерно огромно значение.

17. Животът не ни санкционира. Той ни учи. И ние живеем поради тези познания.

18. Колкото по-малко ползи и увлечения имаш, толкоз по-малко са опциите ти.

19. Ако искаш да имаш душевно успокоение, престани да делиш протичащите се събития на положителни и неприятни.

20. Докато вярваш, че нещо проваля живота ти, това ще бъде тъкмо по този начин. Именно поради това разбиране.

21. Ако вярваш, че: животът е несправедлив; всички са мошеници; началниците до един са грубияни, в следствие ще привлечеш такива прекарвания, които ще бъдат в поддръжка на досегашните ти убеждения. В живота ти ще се появи някой, който ще изпразни банковата ти сметка, ще разбие носа ти или ще те зареже пред олтара. Нискоенергийните мисли ще доведат до нискоенергийни прекарвания.

22. Да искаш, е значима част от процеса. Но да искаш умерено, което няма нищо общо с обезверената потребност, събрана в думите „ това ми унищожава живота “.

23. Тайната на триумфа при търсенето на решения има два аспекта. От една страна, би трябвало да го искаш, а от друга, съзнанието би трябвало да се намира в положение на умерено очакване.

24. Ние откриваме нещо ново за себе си, единствено когато сме подготвени да възприемем тази информация. Докато не настъпи точният миг, ние не виждаме даже тези неща, които по-късно ни се костват явни.

25. Когато си благополучен, животът и хората те възнаграждават по най-неочаквания метод.

Инфо: http://www.gnezdoto.net


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР