5-минутно видео показва целия конфликт между журналиста от BIRD.BG Димитър

...
5-минутно видео показва целия конфликт между журналиста от BIRD.BG Димитър
Коментари Харесай

СЛУЧАЯТ С ДИМИТЪР СТОЯНОВ: Пълното видео показва, че журналистът първи налита на бой

5-минутно видео демонстрира целия спор сред журналиста от BIRD.BG Димитър Стоянов и чиновник на Национална агенция за приходите.

Припомнме ви, че на 22 април вечерта Стоянов беше арестуван за 24 часа, откакто атакува с оръжие служителя на Национална агенция за приходите в столичния квартал " Хаджи Димитър ", а след това излезе от ареста с 2 обвинявания - за безчинство и закана с ликвидиране, и против 5000 лева гаранция.

Същият ден вечерта стана ясно, че има решение на съда журналистът да бъде освободен от ареста.

Случката се разиграва към 18:30 часа на 22 април в кв. " Хаджи Димитър " в София. По първична информация спорът е зародил поради забележка за погрешно паркиране.

В същия ден в профила си във Фейсбук Димитър Стоянов показа обява, на която е с драскотина на главата, и написа:



На 23 април от Министерство на вътрешните работи също разпространиха и фрагменти от камера, които демонстрират момента, в който Димитър Стоянов размахва оръжие против човек. До него има и жена.

Същият ден вечерта стана ясно, че има решение на съда журналистът да бъде освободен от ареста.

За нулева приемливост към експанзията прикани изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов, откакто в медиите излезе информацията, че чиновник на организацията е бил застрашен с оръжие от журналиста.

" Заставам зад всеки почтен и героичен чиновник в Национална агенция за приходите. Дейността на приходната организация е част от националната сигурност на страната и е неприемливо чиновниците ѝ да стават обект на закани и експанзия. Очаквам от органите по следствието да открият обективната истина по случая ", съобщи Румен Спецов и прикани случая да не се политизира, каквито опити са били правени през последните часове.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР