5 лунен ден от 09:47 часа на 17 юни до

...
5 лунен ден от 09:47 часа на 17 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 17 юни 2017 година

5 лунен ден от 09:47 часа на 17 юни до 11 часа на 18 юни

Символизира изборът на цел, честност на правилата, дълга и трансформацията. Може да потрябва да проявявате интензивно своите страсти и усеща – това ще бъде подходящо, вярно ще ви схванат.

Хубаво е в петия ден да извършите пътешестване някъде, да поплачете, да се разделите с ненужното, да работите с билки – да ги берете, да ги сушите, да си вършиме отвари. Това е креативен ден, в който прелестно се усвояват познания. Можете да отстоявате своите идеали, правила, убеждения.

Денят ще бъде благоразположен към вас, ще ви даде доста благоприятни условия за нови хрумвания, които в бъдеще ще ви дадат огромни резултати и успеваемост.

Неделята ще бъде ефикасен ден, потребен за дотъкмяване на към този момент започнатите от вас действия от предните дни. Много позитивен, за всичко остаряло, което не сте създали, само че не и за нови инициативи или за пускане на нов тип активност.

Може да усетите огромен прилив и предпочитание да докажете на себе си и на другите какво можете и кои сте. Ще желаете да ви виждат и да бъдете в центъра на вниманието. Ще имате капацитета и опциите да реализирате всички ваши фантазии.

Ще желаеме да бъдем видяни, да се откроим и да получим нужните овации. Но дано да го създадем по един мек, и търпелив метод, с цел да не обидим някого.

Много от вас ще се насочат към заниманията и развлеченията, тъй като самият ден има и такава енергетика.

Време за разнообразни наши инициативи, които можем да стартираме и да приключим сполучливо. Днес ще имате нужните сили, капацитети и благоприятни условия за деяние.

Пазете се от разсипничество.

Да не се вършат интервенции на сърцето, гръбначния дирек. Да не се носят тежести на тил, да се заобикаля пресилване на мозъка. Да се пестят физически сили.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР