5-годишното дете от Пловдив, което бе подложено на жесток побой,

...
5-годишното дете от Пловдив, което бе подложено на жесток побой,
Коментари Харесай

Малтретираното 5-годишно дете от Пловдив вече е изписано от болницата

5-годишното дете от Пловдив, което бе подложено на нечовечен побой, е изписано от болничното заведение.

Бащата на детето - Венислав Алексиев, съобщи, че синът му се възвръща добре, съгласно „ оскъдната информация ”, която е получил от директорката на дома, в който е настанен. Алексиев не знаел къде тъкмо е настанено момчето. Казва, че не го е виждал след изписването му от болница, защото не е позволен до него от обществените.

„ На мен ми се изяснява, че би трябвало да изчакам да подпиша контракт за оценка на наставнически потенциал и по-късно иска ми се направи график, с цел да мога да го виждам ”, съобщи Алексиев, предава Kfld je.elrprs=

За насилието прокуратурата упрекна майката и нейния другар, с който от няколко месеца живеели под един покрив. Според обвиняването двамата неведнъж са малтретирали момченцето физически и вербално. Впоследствие майката беше освободена с мярка „ подписка ".

След половин година на детето следва нова интервенция, с цел да може да има коса на засегнатото място на главата. Алексиев прикани за оптимално строго наказване за причинителите на похищението против сина му. Той изрази подготвеност да се грижи за детето в Германия.

Процесуалният бранител - юрист Васил Попов, съобщи, че следва решение кой да се грижи за детето и изрази неразбиране за какво бащата не е допускан до него. „ В нито един от документите не е записано за какво му се лимитира правото на достъп ”, съобщи Попов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР