5-годишно дете се нужда е от помощ в . Момченцето

...
5-годишно дете се нужда е от помощ в . Момченцето
Коментари Харесай

Зов за помощ: 5-годишно дете се нужда е от помощ в битката с рака


5-годишно дете се потребност е от помощ в. Момченцето се лекува в болница в Израел, само че след две следващи трансплантации са настъпили затруднения.

„ От къщи си го носиш, от България? Не, тука. Не, тук имам къща “, споделя детето. Майка му Катя Иванова добавя: „ Той към този момент го счита това за къща. Той откогато се помни, той живее по лечебните заведения. “

Къщата за Митко е болничната стая, където минава животът му. Едва на две години е с остра лимфобластна левкемия, а след това и с втора тежка диагноза.

Три от рождените си дни е посрещнал в лечебни заведения, а от една година е в Израел с родителите си. През юни предходната година татко му става, само че първата трансплантация е несполучлива. След втората има затруднения.

„ Всеки един обзор за него в контузия към този момент, той не знае какво го чака, има неща, които са мъчителни, боязън го е от операции, боязън го е, че ще заспи “, споделя още майката Катя.

„ Всичко ще свърши и ще се приберем у дома. Това му споделям. Наблюдава самолетите, които минават отсам, тъй като летището е наоколо и непрекъснато пита по кое време ще се приберем “, изяснява и Димитър Карарадев, татко на детето.

Сега животът на Митко зависи от това да продължи лекуването му. незабавно към болничното заведение в Тел Авив 74 000 евро. Ако се наложи да останат и през април, са нужни още 80 000 $.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР