49-то НС започна новата есенна сесия на ново място за

...
49-то НС започна новата есенна сесия на ново място за
Коментари Харесай

Нинова плюе по кабинета, наклепа и президента Радев: Този човек преяде с власт и злоупотреби с нея

„ 49-то Народно събрание стартира новата есенна сесия на ново място за повторно. Дано да има и нов разсъдък и нова мисъл да се работи в полза на България, а не както до момента в 49-то Народно събрание ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на старта на сезона.
Тя акцентира, че това държавно управление било на сделките, дълбоката страна и персоналните партийни ползи.
„ Управляващото болшинство показва законодателна отпадналост и правна неначетеност. Това държание сътвори юридически безпорядък ”, сподели още Нинова и даде за образец закона за правосъдната власт и домашното принуждение – „ който може да посочи дали можеш да биеш жена си 58 дни, а на 60-тия да спреш. Законът за придвижване по пътищата към този момент докара до протесто. Така ли се прави законодателство, по този начин ли се трансформират закони още непубликувани с нови ремонти “, попита соцлидерът.
„ Законодателната активност на това болшинство съставлява правна неначетеност и житейски безпорядък ”, акцентира Нинова.
Тя уточни, че хора, които са подписали неизгодния контракт с „ Боташ “, не престават да бъдат отпред в енергетиката. Според нея прекратяването на концесията на „ Росенец “ стартира да се отразява на цените на горивата. Лидерката на Българска социалистическа партия упрекна държавното управление, че втора година не знае какво е енергийна беднотия. Нинова акцентира, че нямало решение за минималната работна заплата.
„ Това не е застой на страната, а декаданс и връщане обратно “, съобщи тя като изясни, че смяната в правосъдната промяна било единствено по делата на Борисов.
„ Промяната е Конституцията е приоритет на управлявяащото мнозинсто, само че какво цели тя – смяна на националния празник, двойно поданство на политиците и посягане над служебния кабинет.
Нинова прикани също държавното управление да не отстранява служебния кабинет от Конституцията, а да го реформира рационално и със закон.
„ Нашите връзки с Радев са ясни и чисти. Радев злоупотреби със служебната власт, подписа нездравословни контракти за България като този с „ Боташ “. Радев заплати ескадрилата Ф-16, което не е работа на длъжностен кабинет. Радев уволни 7000 души в администрацията. Този човек преяде с власт и злоупотреби с нея, само че не може поради един неверен Илия да убиете Свети Илия. Не правете Конституция Intuitu personae /с оглед на личността/ поради един човек “, сподели тя.
Нинова се обърна към българите предвид на локалния избор като отново разкритикува ръководещите
„ Тези хора ви използваха и си направиха сглобка. Промяната на върха не стана, само че можем да я създадем дружно в основата. Върхът на дървото е сухо, само че корените са в локалната власт. Промяната може да тръгне единствено изпод. Дайте доверие на тези партии, които останаха правилни на националния интерес “, заключи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР