49-годишният индийски режисьор Викрам Бхат сподели със своите почитатели удивителна

...
49-годишният индийски режисьор Викрам Бхат сподели със своите почитатели удивителна
Коментари Харесай

Режисьор засне призрак в страшен замък, докато снима филм на ужасите

49-годишният индийски режисьор Викрам Бхат показа със своите фенове удивителна вест. В момента кинематографът снима кино лентата на ужасите „ 1921 “ във Англия. Мъжът описа, че фотосите протичат в старинния британски палат „ Уентуърт Уудхаус “ покрай Родъръм. Разкошното имение, издигнато през 1725 година, се счита за едно от най-населените с призраци места във Англия.

И, по думите на Викрам, той е съумял да снима един от тези явления напълно инцидентно. Индиецът твърди, че на направена от него фотография е запечатан полупрозрачен дух на възрастен мъж, изравен до замъка.

Ако се загледаме деликатно, може да се види, че той има шапка, мрачно палто и бяла риза. Призракът като че ли е протегнал дясната си ръка и се опира с нея на постройката.



Бхат написа в уеб страницата си:

Хванахме с камерата същинско видение! Това не е рекламен трик за нашия нов филм. Повярвайте ми, останах изумен не по-малко от вас. Призракът се появи до замъка „ Уентуърт Уудхаус “, за който откривателите на паранормални феномени споделят, че бъка от духове. Къщата е била в миналото благосъстоятелност на паралия, занимаващ се с рудодобив, чийто дух, съгласно градските митове, и досега населява тези места. Никой от нас не беше видял призрака, само че камерата ясно го е снимала. Изглежда, че не сме пристигнали тук на вятъра.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР