49-годишният Бен Афлек в откровен разказ за брака си с

...
49-годишният Бен Афлек в откровен разказ за брака си с
Коментари Харесай

Каква е връзката между алкохолизма на Бен Афлек и бившата му съпруга?

49-годишният Бен Афлек в прям роман за брака си с Дженифър Гарнър и за проблемите си с алкохолизма. 

Разделен с майката на децата си от 2015 година, артистът изясни, че са обмислили деликатно решението да се разведат след към 10 години брак.

" Истината е, че мина време. Бяхме се отдалечили “, сподели той, като посочи, че слуховете за хипотетична невярност с детегледачката на децата му, са " нелепости “. " Връзката ни към този момент не беше същата. Случва се. Тя е човек, който обичам и почитам, само че за който към този момент не би трябвало да съм женен “, продължи той.

Родители на три деца, някогашната двойка дълго се " опитвала " да избави семейството, твърди артистът. " Наистина се опитахме, тъй като имаме деца, само че и двамата чувствахме, че това не е моделът, който желаеме да имат за брак. Разделихме се другарски. Дадохме всичко от себе си. Имали ли сме моменти на напрежение? Имали ли сме някакви различия по отношение на попечителството? Трудни ли бяха нещата за нас? Ядосани ли сме? Да, само че в основата постоянно е било уважението. Знаех, че е добра майка. Винаги съм се надявал, че тя знае, че съм добър татко. Знаех, че съм “, добави той.

Бен Афлек описа и за своята взаимозависимост от алкохола. Той към този момент беше разказал в пресата, че е страдал от тази взаимозависимост доста преди брака си с Дженифър Гарнър, само че в този момент внезапно показа, че " евентуално щял да продължи да пие “, в случай че беше останал женен за Гарнър, тъй като се чувствал " в капан “ в един трагичен съюз. " Вероятно щяхме да се разкъсаме един различен. Вероятно към момента щях да пия. Част от повода да стартира да пия беше, тъй като се усещах в капан “, споделя той. " Мислех си: " Не мога да си потегли поради децата си, само че не съм удовлетворен, тъй че какво да върша? “ Това, което направих, беше, че изпих цяла бутилка уиски и заспах на дивана, а това не беше решението ".

" Лекът за пристрастяване е страданието, изпитваш задоволително болежка, че нещо вътре в теб да каже: " Свърших “. Имам шанс, тъй като стигнах до този миг, преди да изгубя най-важното. Не моята кариера или парите си, а връзката с децата си “, сподели той. Актьорът си напомни деня, в който е бил под въздействието на алкохол и когато е срещнал погледите на децата си. " Това беше най-лошият ден в живота ми. Поправих се, само че от този ден, заклевам се в Бога, в никакъв случай, нито един път не съм желал да пия “, споделя в умозаключение Бен Афлек.

Въпреки че Бен Афлек излиза още веднъж с някогашната си избраница Дженифър Лопес, той и Гарнър към момента поддържат положителния звук в името на децата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР