49-годишният актьор ще се превъплъти отново в ролята на коравото

...
49-годишният актьор ще се превъплъти отново в ролята на коравото
Коментари Харесай

Идрис Елба минал само на смутита заради новите серии на Лутър

49-годишният артист ще се превъплъти още веднъж в ролята на коравото ченге Джон Лутър в чаканото продължение на трагичния сериал на Би Би Си. Звездата от „ Звярът ” се е отказал от нездравословната храна, с цел да бъде " прекрасен и слаб " за топлес сцените във кино лентата.

Готвачът на артиста - Енекеме, съобщи пред рубриката Bizarre на вестник The Sun on Sunday: " Помогнах му да бъде прекрасен и слаб - дамите ще го харесат! Идрис искаше да се стегне особено за този филм, тъй като има и топлес подиуми, в които би трябвало да се снима, тъй че си сподели: " Трябва да наподобявам като пчеличка ".

Шеф-готвачът изясни, че е направил краткосрочна смяна в диетата на Идрис и настоя, че звездата не е работил с треньор, с цел да извае тялото си.

Той продължи: " Започнахме да му подготвяме смутита с доста зеленина, кейл и спанак – такива неща, като избягвахме нездравословната храна. Всеки желае да види добре изглеждаща паница пред себе си на масата. Трябва обаче да бъдеш реалист. Ако желаете да свалите килограми за две до четири седмици, няма да хапвате хубости и вкусотии ".

Идрис е спряган за заместител на Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд, само че персоналният му готвач, който е и негов дълготраен другар не счита, че това би бил верният ход за него./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР