49-годишният актьор Леонардо ди Каприо бе уловен от папараците в

...
49-годишният актьор Леонардо ди Каприо бе уловен от папараците в
Коментари Харесай

Сгодени ли са Леонардо ди Каприо и Витория Черети

49-годишният артист Леонардо ди Каприо бе уловен от папараците в компанията на приятелката си, 25-годишната италианска супермоделка Витория Черети . Двойката вечеря дружно в Yuca's в Лос Анджелис и подхрани слуховете за годеж. Витория не скри пръстена на „ същия “ пръст, когато прегърна приятеля си, до момента в който поръчваше храна в ресторант.

— TMZ (@TMZ)

Ди Каприо показа бурито с нея: споделят, че артистът от дълго време има навика да поръчва едно ядене за двама с девойките си (бурито е нещо като мексикански дюнер – бел. ред.)

— Daily Mail Online (@MailOnline)

За връзката сред Ди Каприо и един от най-успешните модели на нашето време Витория Черети стана известно през май предходната година, когато бяха видяни дружно в Кан. През август двойката участва на звездния рожден ден на Рикардо Тиши и не се скри от папараците, когато бяха снимани да се разхождат дружно в Санта Барбара и по-късно да се целуват в Ибиса.

Ди Каприо има съмнителна известност, когато става въпрос за дами. Има доктрина, че артистът не излиза с девойки над 25 години . След като се раздели с актрисата Камила Мороне след пет години връзка (тя преди малко навърши 25), той беше засичан с разнообразни девойки, всички от които бяха по-млади от тази възраст.

Ако пръстенът на пръста на Витория в действителност е годежен, то това ще бъде първи брак за холивудския артист, а втори за неговата младоженка. Витория Черети, която апропо ще навърши 26 години през юни, беше омъжена за DJ Matteo Milleri, прочут под псевдонима Anyma. Те се ожениха през 2020 година, а през юни предходната година, тъкмо когато стартира романът на модела с Ди Каприо, тя разгласи раздялата си със брачна половинка си.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР