49-годишната отмъкнала чантата с 15 лв., документите и лични вещи

...
49-годишната отмъкнала чантата с 15 лв., документите и лични вещи
Коментари Харесай

Скандал по поморийски. Жена нападна своя приятелка, ухапа я по ръката и й взе парите

49-годишната отмъкнала чантата с 15 лева, документите и персонални движимости на жертвата си

Изключително неуместен обир са разкрили полицейските чиновници в Поморие. Жертвата е 49-годишна поморийка, която е била нападната и обрана от своя другарка.

В петък сутринта, до момента в който дамата вървяла към работното си място, към 08 без 10 ч., в региона пред дом №10 на ул. „ Морска “ в града, била причакана от дамата, която й била позната.

Изведнъж нейната позната, която също била на 49 години, почнала да я дърпа по улицата, след което я ухапала по ръката и изтръгнала дамската й чанта. В нея имало единствено 15 лева, персонални документи, дебитна карта и мобилен телефон.

Нападателката избягала в незнайна посока, без ясни пояснения за дейностите си. От случилото се жертвата останала шокирана на ул. „ Морска “ и незабавно подала сигнал за нападението на тел. 112.

В резултат на полицейските дейности извършителката на действието е издирена и арестувана. Тя направила цялостни признания и върнала отмъкнатата дамската чанта без неналичия. Поморийката е арестувана за период до 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР