49-годишната Хайди Клум и 18-годишната ѝ дъщеря Лени заснеха коледна

...
49-годишната Хайди Клум и 18-годишната ѝ дъщеря Лени заснеха коледна
Коментари Харесай

Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени с предизвикателна фотосесия

49-годишната Хайди Клум и 18-годишната ѝ щерка Лени снимаха коледна рекламна акция за прочут бранд долни дрехи. Хайди театралничи в алено полупрозрачно долни дрехи, а Лени е облечена в нощница с дантела.



Първата акция на майката и дъщерята беше пусната през октомври и се одобри спорно. На мнозина им се стори необичайно и даже несвоевременно Хайди и Лени да театралничат дружно по долни дрехи. Самата Лени сподели в изявление, че доста харесва фотосесията и снимачния развой и не се интересува изключително от отрицателни мнения.

Скандалният радиоводещ Хауърд Стърн се причисли към полемиката за фотосесията, като сподели, че е „ демонски неуместна, само че невъзможна за заличаване “, както и „ олицетворение на мъжката фикция “.

С новата акция наподобява, че историята се повтаря - потребителите в мнения я назовават " странна ", а Хайди е упреквана, че се пробва да " насърчи кариерата на щерка си ". Има и други отзиви, несъмнено: „ Прекрасен съюз, нищо необичайно, толкоз доста непристойни погледи! Рекламата е снимана с усет “, написа консуматор.

Преди това Клум и щерка ѝ към този момент имат няколко появи дружно - преди две години позираха за немския Vogue и това беше първата фотосесия на Лени като модел. Оттогава тя неведнъж е взела участие в разнообразни фотосесии и излъчвания.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР