49-годишната Дженифър Анистън даде най-откровеното си от доста време интервю

...
49-годишната Дженифър Анистън даде най-откровеното си от доста време интервю
Коментари Харесай

Дженифър Анистън за раздялата, децата и обвиненията

49-годишната Дженифър Анистън даде най-откровеното си от много време изявление за септемврийския брой на списание InStyle. В него акцентът е върху две мъчителни за актрисата тематики - мъжете и децата. Но Джен има подготвени, безапелационни и очевидно изстрадани отговори.

Aнистън от дълго време е претръпнала от всички заглавия, които за следващ път я събират с Брад Пит или " осведомят ", че е бременна с близнаци. Вместо да се концентрира върху тях, актрисата е задоволително заета с работа, обичаните си хора и животни.

 Снимка 371547

Но, сигурно, изказвания като тези, че не може да задържи нито един мъж и няма деца, тъй като е егоистка , не са й по никакъв начин прелестно. Не й е прелестно да се твърди, че е с разрушено сърце след раздялата с Джъстин Теру.

Джен е безапелационна, че това не е истина и се оправя ужасно с живота си, макар че е в развой на бракоразвод. Не е истина и че не желае деца. Дори загатва за медицински проблем, който е и попречил до момента да стане майка.

 Снимка 371548

" Явно просто не съм пратена на Земята с задачата да се пресъздавам ", споделя Анистън. И очевидно към този момент се е примирила с този факт, както и със сравненията с многодетната Анджелина Джоли.

Но някак не може да одобри клеймото, което се слага върху всички дами, които не са изпълнили задачата си да бъдат майки .

Публикация, споделена от Kevin Morris (@claim2fameofficial2) на Авг 2, 2018 в 5:19 PDT

Покрай тези съществени тематики, звездата от " Приятели " визира и още една - за сексизма в Холивуд. И се чуди за какво постоянно, когато една звездна двойка се раздели, виновността тихомълком се придвижва върху дамата. Чуди се, тъй като още веднъж бе в позицията на упреквана, че следващият мъж я е напуснал .

" Но никой не знае какво се случва зад стените на къщите ни ", безапелационна е Джен. Знае се обаче, че и тя, както и доста други нейни колежки, е била жертва на полови подмятания и недопустимо връзки от страна на сътрудниците. Но е намерила метод да се оправя - като просто си потегля.

 Фитнес с Дженифър Анистън
Фитнес с Дженифър Анистън

Две минути извършения за крайници

А сега Анистън работи по мюзикъла Dumplin`, както и по сериала Murder Mystery, в който си партнира с Рийз Уидърспуун. И не, не желае да я съжаляваме за нищо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР