49-годишната Димитринка Кърчева и 24-годишният й син Величко Николов са

...
49-годишната Димитринка Кърчева и 24-годишният й син Величко Николов са
Коментари Харесай

Мама Димитринка и Величко го загазиха, заради натъпканите като сардини бежанци в Бургас

49-годишната Димитринка Кърчева и 24-годишният й наследник Величко Николов са каналджиите,, оповестяват.
Бежанците са били натъпкани в камион, който бе хванат от екип на Пътна полиция на 1 февруари т.г., към 7:40 часав региона кръстовището на бургаските улици “ Захари Стоянов” и “Георги Панов”.

Полицаите забелязали товарният автомобил в канавката в посока към светофарното кръстовище за кв. Горно Езеровои пътен възел „ Юг “. Когато се доближили открили, че камионът с падащ ръб е без лидер.В него са открити 61 мигранти, всичките мъже на забележима възраст към 25 години. Едно от лицата билов безпомощно положение и билооткарано в УМБАЛ-Бургас за проучвания.

Според прокуратурата, Димитринка и Величко щели да получат имотни облаги, в случай че подкрепят чужденците дапребивават и минават в страната. Зад кормилото бил 24-годишният бургазлия, който след повредата избягал и изоставил бежанците.

Двамата обвинени са арестувани за период от 72 часа. Според наблюдаващия прокурор, по делото е налице обосновано съмнение за това, че семейството-трафиканти са направили тежко съзнателно престъплениеи съществува действителна заплаха същите да се укрият или да извършат ново такова.

Предстои наблюдаващият прокурор да внесе претенции за установяване на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на Димитринка и Величко. Ако бъдат приети за отговорни, ги грози наказване отнемане от независимост от една до шест години и санкция от пет хиляди до двадесет хиляди лв../Блиц

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР