49-годишен бивш военен е задържан по обвинение за стрелба с

...
49-годишен бивш военен е задържан по обвинение за стрелба с
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за изрода, стрелял с пушка по деца в Сливен

49-годишен някогашен боен е арестуван по обвиняване за пукотевица с въздушна пушка по 13-годишно момче в сливенския квартал „ Стоян Заимов “.

Това оповестиха от районната прокуратура в Сливен, където на 20 февруари беше формирано досъдебно произвеждане след сигнал за ранено дете, написа.

При обиск в дома на стрелеца, който живеел в прилежащ на случая висок жилищен блок са открити и конфискувани две въздушни пушки, едната от които не е била записана по открития ред.

Мъжът,чийто букви не се оповестяват има две присъди за шофиране в пияно положение, само че е оправдан все още на осъществяване на следващото закононарушение.

Инцидентът с петокласника Панайот стана малко след 18,00 часа на 20 февруари по време на игра с футболна топка на спортна площадка в квартал Стоян Заимов.

Проектилът е наранил детето в ключицата, той беше изваден при интервенция, осъществена от хирурзите на сливенската МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “. Веднага след сигнала от полицията иззе за инспекция охранителните камери в региона.

Предполагаше се, че изстрелът е пристигнал от тераса на намиращ се наоколо блок 54, където живеят много някогашни към този момент чиновници на МО.

Потребители в обществените мрежи обявиха, че това не е първи подобен случай, преди време гражданин на квартала е бил арестуван по съмнение за пукотевица по кучета и котки.

По случая беше формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на районната прокуратура.

Задържаният остава в ареста за 72 часа, чака се от прокуратурата да изискат непрекъснатото му оставане зад решетките. Юристи пресмятат, че по по този начин повдигнатото му обвиняване по член131 алинея 1 т.4,9 и 12 от Наказателен кодекс го чака затвор до 3 години./БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР