48-ото Народно събрание свърши три пъти повече работа, отколкото предишните

...
48-ото Народно събрание свърши три пъти повече работа, отколкото предишните
Коментари Харесай

Любен Дилов - син: Този парламент свърши три пъти повече работа

" 48-ото Народно заседание свърши три пъти повече работа, в сравнение с предходните две. Беше много по-добре употребявано, само че можеше да бъде още по-добре. Законопроектите бяха смислени и не неприятни “.Това сподели пред Bulgaria ON AIR., депутат от, като даде детайлности.

" При всички разногласия по отношение на поправката в енергийните закони, която въпреки всичко ще помогне малко, има доста разногласия. Не се знае дали ще има правни последици, само че по този начин или другояче е изработен за да поправи една вреда, нанесена от предходното шест месечно ръководство, която беше тежка и хората усетиха по джоба си. Това левче, за което някои се подиграват на Делян Добрев, а други му имат вяра, действително съществува и се видя къде е много тъкмо и може да бъде върнато при хората и да не го заплащат ", съобщи депутатът.

Парламентаристът назова още един плюс от работата на Народното събрание. „ Всъщност ние де факто реабилитирахме нуклеарната енергетика в България. За мен това е извънредно значимо. Не стана огромен спор към него, тъй като нали знаете – в селото на въртоглавите всеки ден е нов панаир и някакъв панаир потули тази тематика “, разгласи Дилов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР