48-мият парламент е възможно да издържи до местните избори, не

...
48-мият парламент е възможно да издържи до местните избори, не
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Не съм оптимист за пълен мандат на 48-мия парламент

" 48-мият парламент е допустимо да издържи до локалните избори, не съм оптимист за цялостен мандат ", предвижда пред Нова телевизия проф. Огнян Герджиков.

" Без взаимни отстъпки партиите няма да може да напаснат политическия пъзел. Ако водачите преглътнат егото си, това ще бъде индикатор за същинско политическо мислене, отмина времето, когато една партия беше безспорен любимец. Трябва да са отворени вратите за всеки изначало, а след това при диалозите да се прецизира в кои политики имат другия и къде не съответстват цели ", уточни още някогашният ръководител на Народно събрание.

По думите му в случай че се стигне до нови следващи предварителни избори в идващите месеци резултатите ще бъдат почти същите.

" Няма да пристигна избавител както преди 20 години пристигна Царя и увлече голяма маса, това към този момент няма по какъв начин да се повтори. Бойко Борисов е извънредно подсъзнателен политик и има доста точна преценка за нещата, изначало съобщи, че е отворил ветрилото допустимо най-широко, което му прави чест, в процеса на договарянията ще забележим какви позиции ще заеме. " Възраждане " подвигнаха резултата си поради хората със мощно патриотично възприятие, водачът им заразява, само че те се самоизолират, имат цели, които са несъвместими с бъдещето на България - отвън НАТО и Европейски Съюз. За Има Такъв Народ пък стана ужасно, преди година и половина бяха първи, само че направиха голямата политическа неточност с 65 депутати да напишат листата с Министерския съвет, не става по този начин и не инцидентно отекоха в канала ", разяснява той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР