48-годишният Стефан Чучуков от Благоевград се обеси в къщата си.

...
48-годишният Стефан Чучуков от Благоевград се обеси в къщата си.
Коментари Харесай

Стана ясно защо се обеси 48-г. благоевградчанин Стефан! Дело за отнета шофьорска книжка преобърна живота на цяло семейство

48-годишният Стефан Чучуков от Благоевград се обеси в къщата си. Трагедията станала през вчерашния ден на ул. „ Самуил “ в кв. „ Струмско”. Безжизненото тяло на мъжа е намерено на тавана на фамилния му дом. Около 09,00 часа брачната половинка му, която е здравен служащ в болничното заведение и била нощна промяна, го намерила висящ на бесило. Веднага е подаден сигнал на тел. 112, на място дошъл екип на Спешен център – Благоевград, само че мъжът бил мъртъв. Предполага се, че е взел крайното решение още през нощта. Служители от Второ РУП – Благоевград направили оглед на място, следи от принуждение не са открити, тялото е освободено от осъществяване на аутопсия, написа struma.bg.

Какво е подтикнало мъжа, който е фамилен, да посегне на живота си към този момент не е ясно. Запознати разясниха, че той изпаднал в обезпокоително положение, откакто шофьорската му брошура била отнета. По случая имало планувано правосъдно дело, най-вероятно мощната страст и паники са довели до изпадането му в меланхолия и посегателство на живота. Съседите го познават като непретенциозен и балансиран човек.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР