АТЛАНТА (AP) — Двама титуляри в Камарата на щати в

...
АТЛАНТА (AP) — Двама титуляри в Камарата на щати в
Коментари Харесай

Двама титуляри в Камарата на щатите в Джорджия губят от претенденти в първичните избори

АТЛАНТА (AP) — Двама титуляри в Камарата на щати в Джорджия изгубиха от кандидати, различен титуляр може да се изправи пред балотаж и някои някогашни законодатели може да са на път да се върнат в Капитолия в Джорджия след партийните първоначални избори тази седмица.

Републиканката Лорън Даниел загуби реванш от своите първоначални избори през 2022 година от Ноел Кахаян във вторник в квартал към Локуст Гроув в предградието Хенри Каунти, до момента в който демократът Тери Анулевич загуби от кандидата Габриел Санчес в квартал към Смирна в предградието на окръг Коб. И двата региона бяха доста изменени по време на кръг от разпоредено от съда преразпределение предходната година.

Друг резултат от това преразпределение беше републиканците, които сдвоиха демократите Беки Еванс и Сайра Дрейпър в регион на окръг Декалб. Дрейпър елементарно победи Еванс в този мач, макар че Евънс беше служил по-дълго в Камарата, частично тъй като преначертаният регион включваше повече от някогашната територия на Дрейпър.

А в да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР