47-годишният Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са прекратили връзката

...
47-годишният Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са прекратили връзката
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо скъса с Камила Мороне

47-годишният Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са прекратили връзката си, заяви " People ", базирайки се на свои източници.

Носителят на " Оскар " и 25-годишната актриса и модел, които пазиха връзката си най-вече в загадка, бяха видяни дружно през януари 2018 година по време на излет в Аспен, Колорадо. Като двойка те седнаха на първия ред в публиката на Оскарите през февруари 2020 година

Представителите на звездите отхвърлиха коментар.

През юли 2019 година вътрешен човек сподели пред " People ", че Лео и Мороне наподобяват " много съществени " в възприятията си. " Това несъмнено не е инцидентна връзка. Камила прекарва доста време в къщата му. Камила от дълго време е известна като приятелката на Лео. А Лео я срещна и с двамата си родители от дълго време ".

След това, през юни 2020 година, осведомен разяснява, че ди Каприо " обича да прекарва времето си с Мороне " и че те са дружно 24 часа в денонощието, изключително по време на пандемията. " Те са доста близки ", добави тогава източникът.

Лео и Камила бяха засечени да прекарват дружно уикенда на 4 юли това лято на плаж в Малибу. През август обаче Мороне беше видяна в Сен Тропе с майка си. Миналата седмица той е бил на вечеря с другари в Лос Анджелис самичък. 

Феновете разясняват, че раздялата е настъпила месеци, откакто моделът навърши 25 години - на 16 юни.

Холивудският ас не се е срещал обществено с жена над тази възраст.

Когато излизаше с Жизел Бюндхен и Бар Рафаели, както и с актрисата Блейк Лайвли, те към момента не бяха навършили тази възраст, до момента в който бяха дружно. През 2016 година Лео излизаше с Кели Рорбах, само че те скъсаха, когато тя навърши 25, и той стартира да излиза с датския модел Нина Агдал, като връзката им също завърши, когато тя навърши 25.

В изявление от декември 2019 година за " Los Angeles Times ", Мороне приказва за разликата във възрастта им: " Има толкоз доста връзки в Холивуд и въобще по света, сред хора с огромна разлика във възрастта. Мисля, че всеки би трябвало да може да се среща с който желае ".

Тя сподели също, че е " разочароващо " да бъде известна най-много като гадже на ди Каприо и че ненапълно схваща това, само че е уверена, че сама ще реализира достатъчното количество популярност.

Камила ще взе участие в идния лимитиран сериал на " Prime Video " - " Daisy Jones & The Six ", акомодация на бестселъра на Тейлър Дженкинс Рийд от 2019 година

А Лео ди Каприо се събира още веднъж с режисьора Мартин Скорсезе за кино лентата " Killers of the Flower Moon " идната година, основан на книгата на Дейвид Гран от 2017 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР