47-годишен мъж получил ново обвинение за домашно насилие над съпругата

...
47-годишен мъж получил ново обвинение за домашно насилие над съпругата
Коментари Харесай

Дават на съд домашен насилник, малтретирал жена си

47-годишен мъж получил ново обвиняване за домашно принуждение над брачната половинка си, откакто нарушил ограничаваща заповед от лятото. Проблеми с чашката от страна на брачна половинка отключват настъпателност, която прераства във физическо принуждение над дамата, с която имат 23-годишен цивилен брак, оповестиха от Районната прокуратура в Благоевград.
Проблемите във взаимоотношенията карат потърпевшата да вземе решение да се раздели с него и да се реалокира да живее при майка си в Благоевград.
Въпреки това, обвиненият траял с арогантното си държание по отношение на дамата, посещавал я в нетрезво положение и даже посягал на тъщата си. Пострадалата подала молба за бракоразвод, както и такава за издаване на заповед за незабавна отбрана по Закона за отбрана от домашното принуждение.
С определение на Районния съд в Благоевград от 5 юли, Н.А. бил длъжен да се въздържа от домашно принуждение по отношение на Е.А. Било му неразрешено да я доближава, както и жилището, в което живее и местата й за обществени контакти и отдих. Обвиняемият удостоверил с подписа си, че е осведомен със наличието на заповедта.
Въпреки това, под въздействието на алкохола, малко преди 8.30 часа на 2 август, домашният принудител отишъл до блока в ж.к. „ Еленово “, където живеела потърпевшата. Приближил се до жилището и почнал да удря по входната врата. След като никой не му отворил, заобиколил блока, застанал до прозореца на жилището на първия етаж и почнал да вика. Жената алармирала на телефон 112 за протичащото се, след което на място пристигнали полицейски чиновници. Обвиняемият бил съпроводен до Районното полицейско ръководство за изясняване на случая.
Предстои наказателното произвеждане против Н.А. да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР