47-годишен мъж почина след масов бой с брадви и твърди

...
47-годишен мъж почина след масов бой с брадви и твърди
Коментари Харесай

Масов бой с брадви в Лом, има убит -

47-годишен мъж умря след всеобщ пердах с брадви и твърди предмети в Лом, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. 

На 9 август - малко след среднощ, е получен сигнал за всеобщ пердах на два адреса в ломския кв. " Младеново ". Пристигналите на място служители на реда открили трима поданици на квартала – 68-годишен татко, синът му - на 47 година и мъж от прилежащ адрес.

Мъжете обяснили, че по-рано същата нощ в дома на бащата и сина нахлули към 10-12 души от ломския квартал " Стадиона ", част от които познавали, а други - не. Групата им нанесла побой с брадви и твърди предмети, след което избягали. 

От побоя потърпевш 47-годишният мъж, който по-късно умрял в МБАЛ " Лом ". Неговият татко също е настанен на лекуване със счупени ребра. Оказана е здравна помощ и на други участници в сбиването.

Според показанията мотивът за побоя е зародило преди този момент сборичкване на личностна основа в ломския квартал " Хумата " сред синовете на 47-годишния – на 25 година и 27 година, и техни съперници от квартал " Стадиона ".

Към момента са арестувани трима престъпно проявени мъже.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР