47-годишен грузински гражданин, превозващ нелегално мигранти, шофира близо 10 километра

...
47-годишен грузински гражданин, превозващ нелегално мигранти, шофира близо 10 километра
Коментари Харесай

Трафикант на мигранти кара 10 км в насрещното и предизвика катастрофа край Бургас


47-годишен грузински жител, пренасящ незаконно мигранти, кара близо 10 километра в насрещното придвижване по пътя Черноморец - Бургас, с цел да избяга от чиновници на " Гранична полиция " и провокира преден конфликт, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Малко преди този момент лидерът на лекия автомобил " Ауди " със софийска регистрация, евентуално заради получена информация за съществуването на контролно-пропускателен пункт на Гранична полиция в региона на Ченгене скеле, обръща посоката си на придвижване и стартира да се движи насрещно на колите, пътуващи в посока Бургас.

" Ауди " -то съумява да блъсне странично четири коли, като най-после се забива челно в " Нисан Кубистър ", с бургаска регистрация, чийто лидер е откаран в УМБАЛ-Бургас.

Шофьорът на аудито и неговите спътници, транспортирани, както в купето, по този начин и в багажника, са избягали в гориста околност, само че посредством дейностите на 4 екипа от Граничен полицейски сектор - Бургас и бранш " Специализирани тактически дейности " към РДГП Бургас са арестувани.

Установено е, че в лекия автомобил на грузинеца е имало 12 мъже, които са минали незаконно границата на България и са от сирийски генезис. Те са арестувани в ГПУ-Бургас.

Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР