47-годишен български гражданин е сред жертвите на станалата вчера експлозия,

...
47-годишен български гражданин е сред жертвите на станалата вчера експлозия,
Коментари Харесай

Българин е сред загиналите при експлозията в Мадрид

47-годишен български жител е измежду жертвите на станалата през вчерашния ден детонация, която унищожи отчасти постройка в центъра на Мадрид, посочи Министерство на външните работи. Първите данни от нощес сочеха, че няма потърпевши наши сънародници, само че броят на починалите и потърпевшите беше в развой на уточняване. При гърмежа са починали още 85-годишна жена и 35-годишен електротехник. От раните си през днешния ден е умрял и католически духовник, който беше изваден отдолу под руините на мощно потърпевшата от детонацията постройка.

Ранените са 10, четирима от тях са настанени в болница. Доказателствата от почналото следствие сочат, че гърмежът е бил породен от приключване на газ, споделиха избавителните служби в испанската столица. Жена, чийто наследник учи в учебно заведение покрай постройката, където е избухнала детонацията, съобщи, че " всички прозорци в една от класните стаи са били изпочупени, а децата са били мощно уплашени ". 

Властите обмислят доразрушаване на потърпевшата постройка с дребни, следени гърмежи, защото сега тя заплашва и околни постройки.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР