46 начинаещи тенисисти започнаха битка за титлата в категория 125

...
46 начинаещи тенисисти започнаха битка за титлата в категория 125
Коментари Харесай

46 начинаещи спорят за титлата в категория 125 на вечерните тенис турнири

46 начинаещи тенисисти започнаха борба за купата в категория 125 на Четвъртия вечерен шампионат „ Лото “ на Интерактив тенис. Мачовете се играят на кортовете на Търговска колегия „ Бароко спорт “ в Студентски град, като през днешния ден предстоят 11 дуела.

Въпреки че поради неприятното време срещите стартираха със забавяне, участниците са подготвени да покажат най-хубавото от себе си. Както нормално, срещите се играят от 20:00, 21:00 и 22:00 часа, а продължителността им е лимитирана до един час. Настилката е Green Set, сертифицирана от Международната федерация по тенис. Тя предлага висок комфорт на игра, като по едно и също време с това подсигурява отличен отскок на топката със приблизително бърза скорост.

До петък е отворено записването за приблизително напредналите, които желаят да вземат участие в мачовете от категория ИТЛ 250. Срещите стартират в понеделник, а конкуренцията в тази група става все по-голяма. Напредналите могат да заявят присъединяване за Четвъртия вечерен шампионат „ Лото “ до 27 април, като мачовете стартират на 30 април, понеделник.

Победителите получават точки за годишната класация на Интерактив тенис, а в случай че съберат задоволително точки от шампионатите категория 500 и 1000 и се наредят измежду осемте най-хубави, вземат участие и във финалния Мастърс на лигата през декември. Всички останали имат шанса да играят с допустимо най-равностойни и разнородни противници. Желаещите да се включат в Четвъртия вечерен шампионат, категории ИТЛ 250 и 500, могат да заявят присъединяване на уеб страницата на Интерактив тенис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР