46-годишният полицай Васил Стоев почина в колата си, излизайки от

...
46-годишният полицай Васил Стоев почина в колата си, излизайки от
Коментари Харесай

Полицай почина пред болницата в Смолян

46-годишният служител на реда Васил Стоев умря в колата си, излизайки от болничното заведение в Смолян през днешния ден.
„ Той през днешния ден си е бил на работа. Отива сутринта, преди 10 часа му прилошало. Попитал началника си за позволение да отиде до болничното заведение, тъй като го болен стомахът. Колегите му предложили да го закарат, само че той предпочел да отиде със своята кола. Отива до болничното заведение. Минал е през джипито и си е взел направление за обзор при експерт. Той си беше хипертоник, с ендокринологично заболяване. Но тръгвайки си от болничното заведение, се качил на автомобила си и потеглил от паркинга тъкмо пред Спешна помощ. И безусловно няколко метра по-нататък, по стръмното, на изхода от болничното заведение, умира. Колата потегля на заден ход и се удря в два паркирани автомобила, като им предизвиква не доста съществени вреди. Добре, че не е имало пешеходци, тъй като щеше да стане по-лошо “, сподели ст. комисар Николай Димов – шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Смолян.
Васил Атанасов Стоев е бил старши служител на реда, лидер на патрулен автомобил от Охранителна полиция. Семеен, оставил е сираче, момиче на пет години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР