46-годишният мъж, който вчера се барикадира в жилището си в

...
46-годишният мъж, който вчера се барикадира в жилището си в
Коментари Харесай

Екшнът в Казанлък: Барикадиралият се мъж е лежал три пъти в затвора

46-годишният мъж, който през вчерашния ден се барикадира в жилището си в Казанлък, е бил със правосъдно минало. Вчера даже се наложи и спецчастите да блокират квартал Изток. В последна сметка мъжът е арестуван.



Вчера е изпратен екип на полицията и пожарната в търговски обект. Пожарът на заведението е овладян. След това неотложно са стартирани процесуално-следствени дейности под надзора на Районна прокуратура Стара Загора. Извършителят на палежа е открит и е изпратен полицейски патрул на неговия адрес, само че лицето е почнало да хвърля разнообразни предмети, както и тухли по полицейските чиновници. Барикадирал се е, което е наложило на място да дойде профилираните служби на Министерство на вътрешните работи. След това лицето е било арестувано, съобщи прокурор Мария Михайлова на брифинг. Тя акцентира, че е осъществено е претършуване в дома на мъжа.

Има разпитани лица. Ще му бъде повдигнато обвиняване и съответната мярка за неотклонение, съгласно правосъдното му минало, сподели наблюдаващият прокурор.

По думите му мъжът е бил с престъпно минало.

Има сигнали подавани против лицето, които касаят хулигански подбуди. Те ще бъдат предадени на прокуратурата, съобщи началникът на РУ-Казанлък гл. контрольор Петко Стойнов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР